Køkkenet på Gildhøjhjemmet

Beskrivelse af køkkenet

Mad og drikke 

På Gildhøjhjemmet er det vores mål at gøre hvert måltid til en hyggestund, hvor der serveres ernæringsrigtig og varieret mad tilberedt af årstidens friske råvarer.
 
Som beboer får du serveret hvert måltid på den afdeling, hvor du bor. Bordet er pænt og veldækket, og du indtager dine måltider i selskab med mennesker du kender.

Køkkenet sørger for en bred og varieret menuplan, og vi gør meget ud af at være fleksible over for beboernes ønsker og behov.
 
Ved hvert måltid er der altid en fra personalegruppen, der spiser med. De beboere, der har behov for det, kan derfor få hjælp og vejledning.


Her fortæller ledende økonoma Dorthe Johansen om køkkenets arbejde: 

For at producere en god og velsmagende mad er det vigtigt, at personalet trives i jobbet og kan lide deres håndværk. Vi går op i, at vi har det godt med hinanden og jeg tror, det smitter af på madens færdige kvalitet.
 
I køkkenet er personalet tilknyttet en afdeling hver som kontaktperson for, at opnå den tætte dialog både med beboerne og personalet. Dette er en god måde til, at følge med i hvordan maden bliver modtaget og hvad beboerne har lyst til at spise. Det er vigtigt for os, at den mad vi serverer smager vores beboere, og at beboerne har indflydelse på det vi serverer.
 
I Gildhøjhjemmets Bruger- og Pårørenderåd er der en god dialog om maden. Maden er en vigtig del af hverdagen og derfor tager vi det ikke som en selvfølge, at alt altid er i orden. Du er derfor altid velkommen til, at stille spørgsmål.

Køkkenet er en aktiv deltager ved festlige lejligheder på Gildhøjhjemmet.

Ved fødselsdage eller særlige mærkedage kan du som beboer vælge, at holde din fest i huset. Hvis du ønsker det, kan køkkenet stå for det kulinariske.
 
Der er mulighed for at benytte vores festsal, Møllesalen eller Caféen i stueetagen. Der kan lejes duge og købes lys og servietter.
 
Til festerne og højtiderne serveres der "lidt ekstra godt" med drikkevarer til.

Sidst opdateret den 02. marts 2022